Kindervrijmarkt

Kindervrijmarkt

 

 

De Kindervrijmarkt is altijd weer een attractie van jewelste, waar ieder jaar meer kinderen aan deelnemen. Daarom heeft de gemeente Huizen ook dit jaar weer ruimte vrij gemaakt in de Kerkstraat vanaf de Langestraat, op de Meentweg tussen Kerkstraat en Gooilandweg en op de Gooilandweg tussen Melkweg en E. Ludenstraat.

De Gooilandweg dient vanaf de E. Ludenstraat tot de inrit naar het parkeerterrein aan de achterzijde van het gemeentehuis beslist vrij te blijven. Dit jaar wordt ook de parkeerplaats aan de achterzijde van het gemeentehuis ingericht als Kindervrijmarkt. Buiten de afzettingen van de Kindervrijmarkt mogen geen stand- en verkoopplaatsen ingenomen worden. De ruimte voor de ingang van het gemeentehuis moet absoluut vrij blijven. Het fietspad langs het gemeentehuis en Plein 2000 wordt afgesloten. Deze strook wordt ook gebruikt voor de Kindervrijmarkt.

Op Plein 2000 komen terrassen,horecaondernemers met hapjes en drankjes en een podiumwagen voor live optredens. De Kindervrijmarkt is gratis en alleen bestemd voor kinderen tot en met circa 12 jaar die met een kleedje op de grond hun spulletjes aan de man proberen te brengen. Begeleiders zijn van harte welkom. De plaatsen worden niet toegewezen. De kinderen kunnen ’s morgens vanaf 07.00 uur zelf een leuk plekje uitzoeken, maar vol is vol.

Het is voor volwassenen niet toegestaan om op de Kindermarkt goederen te verkopen. Het is ook niet toegestaan om kramen, partytenten en verkoopwagens op de Kindervrijmarkt te plaatsen.